Sølv til Team Tiltman Racing i FDM DASU Classic, Expert

 In Nyheder

Kim Kjærsgaard Frandsen og Jan Østergaard fra Team Tiltman Racing sikrede sig sølv-medaljerne i FDM DASU CLASSIC 2019.

6. og sidste afdeling blev arrangeret af Aarhus Automobil Sport lørdag den 26. oktober.

Der var lagt op til en spændende finale, hvor ikke mindre end 5 hold kunne vinde mesterskabet. Løbet havde start og mål i Lime nord for Aarhus. Deltagerne blev sendt ud på en 210 km lang rute, hvor der var rigelig med regn hele dagen. Løbet indeholdt ikke mindre end 26 sekundetaper, hvor de fleste kom som haglbyger. Knap var man færdig med en sekundetape, før den næste kom. Der var ikke plads til fejl. Fra starten i Lime gik turen rask over Ødum tilbage til middagspause i Lime. Eftermiddagens etaper blev kørt i området omkring Auning, Pindstrup og Mørke inden turen igen gik til Lime.

Hans Ole og co. havde lavet et rigtig godt løb med fine kortudklip og gode sekundetaper.  Golfen klarede turen til UG, nu var det så spændende at se, om vi havde lavet fejl. Vi kom heldigvis fejlfrit igennem løbet, og de 26 sekundetaper med 40 hemmelige tidskontroller blev passeret med en margin på 25,2 sekunder. Det må siges at være OK. Nu var det spændende at se, hvad det kunne række til.

Kravet var sejr, hvis vi i Team Tiltman Racing skulle vinde mesterskabet. Det kunne vores resultat desværre ikke række til. Vi blev slået af Rene og Jørgen Skjøt, som var helt i særklasse. De havde 14,5 sekunder. På tredje pladsen kom Torben Østergaard og Poul Erik Hansen med 27,7 sekunder.

I det samlede mesterskab vandt Rene og Jørgen Skjøt. Sølvmedaljerne gik til HAMK’erne Kim Kjærsgaard Frandsen og Jan Østergaard, efterfulgt af Lars og Simon Hjorth. Næste opgave for Team Tiltman Racing er Rally Monte Carlo Historique. Forberedelserne er i fuld gang, og vi glæder os til den 29. januar, hvor starten forventelig går fra Reims.

Facebook User Timeline

Close