Har du en rallykører gemt i kroppen? – Torsdagsrally kommer til Horsens-området.

 In Nyheder

A F L Y S T

Torsdag, den 24. september er Horsens Automobil og Motor Klub medarrangør, når TorsdagsRally kommer til Hedensted, og kører på Parkeringsområdet hos Østjysk Våbenhandel på Kildeparken 22, 8722 Hedensted, med start kl. 18:00 til 21:00.

Har du en rallykører gemt i kroppen, er det her du kan prøve dine talenter af. TorsdagsRally er organiseret lovligt ræs, der er lige til at gå til. Du behøver ingen forudgående kendskab til sporten og heller ikke at være medlem af en klub, eller have licens.

TorsdagsRally er en simpel udgave af Klubrally, hvor TorsdagsRally teamet giver dig den nødvendige viden til efterfølgende at kunne deltage i Klubrally. Første gang man kommer til TorsdagsRally bliver man registreret, og får den nødvendige undervisning af en af TorsdagsRally’s erfarne og dygtige mentorer.

Når aftenen er omme, kan du melde dig ind i Horsens Automobil og Motor Klub og indløse licens, så du efterfølgende kan deltage i klubrallyarrangementer landet over. Man kan også vælge at dukke om til de næste TorsdagsRally arrangementer, hvor man kan køre og have det sjovt, uden at indløse licens, samtidig med at man lærer sin bils grænser at kende.

Første gang man deltager i TorsdagsRally, får man udleveret et hæfte med undervisningsmateriale. Det bliver din nye rally bibel, og det anbefales at man tager den med hver gang man møder op, og selvfølgelig kigger i den imellem løbene. Når TorsdagsRally’s mentor har været igennem hele undervisningsmaterialet med deltageren, får man et scorekort, som skal anvendes hvis man efterfølgende vil indløse licens til at køre klubrally. Klubrally er vejen til senere at deltage i rigtigt rally i f.eks. DM-serien.

Ønsker man at deltage i flere TorsdagsRally arrangementer hen over sæsonen, er man allerede fra første gang registreret i TorsdagsRallys database, og man kommer hurtigt ud at køre. TorsdagsRallys mentorer står ved hvert af sæsonens TorsdagsRally stadig til rådighed hvis man har behov for hjælp og vejledning.

Første gang man deltager i TorsdagsRally er det helt gratis. Efterfølgende gange koster det 100,- kr. pr. person. Anden gang man deltager, får man et gratis prøvemedlemskab af den motorklub man ønsker at blive medlem af.

Det eneste man skal gøre for at komme i gang med klubrally og have det sjovt med sin bil er at møde op med en lovlig bil, som er indregistreret. Derudover skal bilens registreringsattest og gyldigt kørekort medbringes. Man kan tage en kammerat med, hvis man vil starte op sammen med en andenkører i højresædet. Har man sin egen styrthjelm tager man den med, ellers har TorsdagsRally et antal styrthjelme til udlån på dagen.

Torsdagsrally er blevet en meget populær indgangsvinkel til rallysporten. Det er ikke usædvanligt, at det stiller imellem 40 og 60 biler op, for at chaufføren kan teste evnerne bag et rat. Det eneste man behøver for at kunne deltage, er at møde op og medbringe:

Allerede som 17-årig, kan man med gyldigt kørekort deltage i TorsdagsRally, dog med en erfaren chauffør som andenkører.

Ses vi ????

/HAMK

Facebook User Timeline

Close