Skal du prøve at køre rally? – Torsdagsrally kommer atter til Horsens.

 In Nyheder

Torsdag, den 20. juni, har alle interesserede mulighed for at prøve at køre rally i Horsens, når Horsens Automobil og Motor Klub, sammen med Torsdagsrally, inviterer til ”prøv rally” med start fra Venusvej 3, 8700 Horsens.

Fra kl. 18.00 til 21.00 vil det være muligt at teste sine evner bag rattet i egen bil. Skal du være den næste Sebastion Loeb, er det her du skal starte.


Torsdagsrally er organiseret lovligt ræs, der er lige til at gå til. Du behøver ingen forudgående kendskab til sporten og heller ikke at være medlem af en klub, eller have licens. Torsdagsrally er en simpel udgave af klubrally, hvor det faste arrangørteam giver dig den nødvendige viden til efterfølgende at kunne deltage i Klubrally, hvis du har lyst.

Torsdagsrally er blevet en realitet i samarbejde mellem 5 motorsports klubber, der alle hører hjemme i Region Syddanmark. De klubber der har startet Torsdagsrally konceptet op er: Grindsted Motor Klub (GMK), Vejen og Omegns Motorsport (VOM), Kolding Automobil Club (KAC), Kongelig Dansk Automobil Klub, Sport Fyn (KDAK) og Motor Sport Sønderjylland (MSS). Alle klubber arrangerer Torsdagsrally i byer i deres nærområde.

Horsens Automobil & Motorklub (HAMK) kom med i denne arrangørkreds inden starten i 2017.

Torsdagsrally er blevet en meget populær indgangsvinkel til rallysporten. Det er ikke usædvanligt, at det stiller imellem 40 og 60 biler op, for at chaufføren kan teste evnerne bag et rat. Det eneste man behøver for at kunne deltage, er at møde op og medbringe:

• En bil, som skal være lovlig og indregistreret,
• Bilens registreringsattest,
• Førerens kørekort, og en 2. kører, hvis du har en kammerat du gerne vil køre med,
• Styrthjelme hvis I har nogle, ellers kan I låne af torsdagsrally,

Man må køre allerede som 17-årig, blot man har en erfaren chauffør ved sin side.

Vel mødt på Venusvej 3, 8700 Horsens, den 20. juni.

Yderligere oplysninger kan findes på: www.torsdagsrally.dk

/ Horsens Automobil og Motor Klub

Facebook User Timeline

Close