Kim Frandsen og Jan Østergaard vandt finaleløbet i FDM DASU classic.

 In Nyheder

Lørdag den 27. oktober blev sidste afdeling af FDM DASU classic afviklet med Randers Auto Sport som Arrangør. LMO Erhvervsrev. Løbet startede i Viborg og kørte over Ålestrup til mål i Læsten vest for Randers. Løbet, som var på 225 km, bød på spændende kortfinter og ikke mindre end 25 sekundetaper med en samlet længde på 153 km.

Der var nok at se til for både kører og observatør, og i perioder følte vi at sekundetaperne kom som haglbyger.

Løbsledelsen havde placeret ikke mindre end 70 hemmelige kontroller på de 25 sekundetaper. Her lykkedes det os at holde koncentrationen, så 31 af kontrollerne blev passeret præcis i rette sekund.

Også kortfinterne lykkedes vi med, så vi ingen straf fik. Vi sluttede med 44 strafpoint, hvilket vi var meget tilfredse med. Det var 3. gang, vi var ude at køre løb sammen, og vi må sige, at 3. gang var lykkens gang.

Det lykkedes at vinde klassen. Næste år skal Golf GTIen forsøge sig i hele turneringen, så må vi se, hvad det kan blive til. Vores næste opgaver bliver på 2 forskellige hold.

Kim skal med Lars Hindsgaul / Arne Pagh som servicemand i Rally Monte Carlo Historique. Jan skal være 2. kører for Hans Kolby i samme løb.

Facebook User Timeline

Close