HAMK-medlemmer kørte et fantastisk Rally Monte Carlo Historique,

 In Nyheder

Det var med stor spænding, at ”Monte” debutanten, Kim Kjærsgaard Frandsen, i slutningen af januar drog mod syd, for at starte i sit første Rally Monte Carlo Historique. Med sig i højresædet, havde han den erfarne Jan Østergaard-Nielsen, som havde sagt ja til at gelejde Kim rigtigt igennem verdens største og mest krævende historiske regularity rally.

Fredag aften, den 31. januar blev de flaget afsted fra startrampen i Reims nord for Paris, for at køre ca. 2.700 km på smalle franske bjergveje. Heraf var der godt 400 km sekundetaper, fordelt på 15 specialstrækninger, som skulle køres over de næste fire døgn, med mål i Monaco natten imellem den 4. og 5. februar.

De to HAMK’er klarede udfordringerne med bravour, og kunne ved mål i Monaco se sig placeret på en flot, flot slutplacering som 3. bedste danske mandskab, som nr. 48 ud af 314 deltagere. Det er en meget flot placering for et debutanthold, hvor man normalt siger at en top-100 placering er rigtigt flot i det første Monte man kører. Der er mange, som har kørt utallige Rally Monte Carlo Historique, og aldrig er kommet i top-100.

Det 23’ Rally Monte Carlo Historique blev i øvrigt vundet af danske Henrik Bjerregaard med Tjekkiske Mirek Svec i højresædet.

Ørvige danske placeringer:
Lars Hindsgaul / Arne Pagh, nr. 35
Poul Hellmers / Carl Hellmers, nr. 95
Per Vilslev / Erik Andersen, nr. 170
Michael Kristiansen / Michael Andersen, nr. 200

Stort tillykke til Kim og Jan med den flotte placering, men også til vinderne og de øvrige danske deltagere med deres flotte placeringer.

Danmark fik vist flaget, ved også at blive nr. 4 i holdkonkurrencen, hvor TEAM FYNSKE BANK DANMARK, som alle danske deltagere kører for, stillede op med 10 biler.

Facebook User Timeline

Close