General sejr til Team Tiltman

 In Nyheder

Team Tiltman med HAMK-kørerne Kim Kjærsgaard Frandsen og Jan Østergaard vandt 5. og sidste afdeling af CC-Cars DASU Classic generelt. De gennemførte løbet i en GOLF GTI med en afvigelse på 12,4 sekunder ved de 42 kontroller.

Løbet blev arrangeret af Lemvig og Omegns Motor Sport. Igen i år var det et rigtig godt arrangeret løb, hvor Jan Kuipers og Herluf Bjerg havde fundet en fin rute. Stor ros til dem.

Fra starten på Lemtorp skolen i Lemvig gik turen vest over til Ferring ved Vesterhavet. Her var der en kort pause inden turen gik videre til Harboøre og tilbage til Lemvig. Efter frokost gik turen øst over. Her var det området nord for Klosterhede plantage og syd for Struer til Hjerm.  Herefter gik turen tilbage til Lemvig.

Start, frokostpause og mål var på Lemtorp Skolen i Lemvig. Der var lagt et stort arbejde fra løbsledelsen side, i at afvikle det i en Corona sikret tilstand. Dette må siges at lykkedes til fulde, og løbsledelsen fik stor ros fra arrangementet.

Som løbet skred frem, havde vi en god mavefornemmelse, omkring resultatet. Man kan dog aldrig være helt sikker. Det viste sig at være rigtig. Vi lavede ingen fejl og var ikke generet af andre trafikanter, så det var muligt, at vi kunne gentage sejren i klassen fra Øresund Rally.

Det lykkedes at have det mindste antal strafpoint og vinde ikke bare klassen men også generelt løbet. 12,4 strafpoint er ekstremt lavt. Det svarer til en gennemsnitlig afvigelse på 0,3 sekunder.  Nu skulle pointene så fordeles. Inden løbet førte vi Danmarksmesterskabet, men der var 2 betingelser, der skulle opfyldes, for at det skulle lykkedes at vinde mesterskabet også. Vi skulle vinde og Søndergaard/Skjøt måtte ikke blive nr. 2. Den første del blev opfyldt, men den sidste kneb det med. Resultatet af løbet blev Søndergaard/Skjøt blev nr 2, og Henning og Else Friborg blev nr. 3 et sekund efter. Så resultatet af Danmarksmesterskabet blev at Rene og Jørgen Skjøt vandt med 148 point, Kim Kjærsgaard Frandsen og Jan Østergaard fik sølvmedaljerne, og Henning og Else Friborg fik Bronze medaljerne.

Næste opgave for HAMK-kørerne bliver Midt Night run i november, hvis det er muligt at afvikle det, med de nye Corona restriktioner.

/ Team Tiltman Racing, Jan Østergaard-Nielsen

Facebook User Timeline

Close