FN Rally – Frank Nielsen og Per Brodersen tager en sæson mere i kampen om DM i rally.

 In Nyheder

Lørdag den 27. april starter rallysæsonen i dansk rally for alvor, når der flages til start i 1. afdeling af DM i rally 2019, samt 1. afdeling af Mini Rally Syd turneringen.

Det er vejene omkring Sattrup i Schleswig-Holsten der lægger asfalt til årets Cimbern Rallye.
Efterhånden er det en tradition, at 1. afdeling af rally DM køres i det nordtyske rally. I årets rally er der 107 tilmeldte biler, hvoraf de 79 kommer fra Danmark, og hermed deltager i kampen om pointene til de forskellige danske mesterskaber.
Efter sæson 2018, kunne Frank Nielsen og Per Brodersen, efter 6 kørte afdelinger, tage hjem med den samlede 2. plads i Danmarksmesterskabet i klasse 4. Samtidigt sikrede de sig 2. pladsen i R2 Cup’en og endelig blev det også til en podieplads som nr. 3 i den dansk/tyske Mini Rally Syd turnering.

Det største resultat i 2018, var dog den flotte placering som nr. 4 i Dansk Super Rally, hvor der køres alle mod alle i hele rallyet, på tværs af alle klasser, uanset motorstørrelse, 2-hjulstræk eller 4-hjulstræk.

En ny sæson står nu for døren. Frank Nilsen og Per Brodersen har taget hul på sæsonen, og har deltaget i 2 rallytests, henholdsvis i Struer og Kongensbro. Begge tests har givet mulighed for at lave nogle justeringer på bilen, ligesom et par småfejl er blevet fundet og rettet.

”Selvom vi er et par tunge drenge i 100 kg. klassen, ser det ud til at vi har fart i bilen. Vores mangeårige samarbejde, og Franks evner til at håndtere den hurtige Citroén C2 R2 Max, på de krævende veje, gav os fine tider i de to testløb vi har gennemført – når Frank sætter sig ind i bilen, virker det næsten som om han tager bilen på, ligesom en tæt siddende habit, som man har 100% føling med.” siger Per Brodersen. ”Desuden har vi et meget erfarent servicemandskab, som efter mange år med den samme bil, kender hver en møtrik på bilen, og hurtigt kan finde evt. fejl og rette dem”, Slutter Per Brodersen af.

Helet team FN Rally ser frem til endnu en sæson i kampen om DM-pointene, og melder både bil og mandskab 100% klar.

/FN Rally.

Facebook User Timeline

Close