FN Rally – Frank Nielsen og Per Brodersen skal forsvare deres topplaceringer i DM sammenhæng.

 In Nyheder

Når Rally Sønderjylland, lørdag den 27. oktober, flages i gang fra Arena Aabenraa i Sønderjylland, er det på vej mod store udfordringer, at FN Rally’s rød/hvide Citroén C2R2 Max kører ud på de smalle og bakkede sønderjyske biveje med Frank Nielsen i chaufførsædet, og Per Brodersen i co-driversædet.

Teamet har haft en forrygende sæson med topplaceringer hele vejen igennem sæsonen. Efter det seneste rally, Rally Midtjylland, i september måned, sagde Frank Nielsen efter at have hjemkørt en flot 2. plads i klasse 4:

”Hele sæsonen har været optimal for os, og vi har fået det maksimale ud af vores kørsel og samarbejde i bilen. Med den konkurrence der er i klassen, kan vi ikke forvente en bedre placering”


Frank Nielsen og Per Brodersen forsvarede i septembers Rally Midtjylland på bedste vis deres 2. plads i diverse mesterskaber.

Når det tages i betragtning, at Frank Nielsen og Per Brodersen, sammen med bilen, hører til alderspræsidenterne i klasse 4, og kæmper i en rallyklasse med unge fremadstormende rallykørere i nyt materiel, kan man kun tage hatten af for, at de aktuelt ligger på en samlet 2. plads i kampen om både Danmarksmesterskabet i klasse 4, i R2 Super Rally Cup’en og desuden i Mini Rally Syd turneringen.

Hvis alt falder heldigt ud, er det endda mulig at Frank Nielsen og Per Brodersen kan køre sig til en generel 5. plads i Dansk Super Rally, som er et mesterskab der i 2018 er oprettet på tværs af alle deltagende klasser. Et sindrigt pointsystem betyder, at alle deltagere kan konkurrere mod hinanden, uanset bilens alder og motorkraft. I dette generelle mesterskab er Frank Nielsen og Per Brodersen på en flot 6. plads inden årets sidste afdeling.

Det er store udfordringer der venter i den tæt besatte klasse 4. For Frank Nielsen og Per Brodersen handler det om at gennemføre Rally Sønderjylland på den bedst mulige placering, og gerne foran resten af det 20 deltagere store felt i klassen.

Målet i Rally Sønderjylland er helt klart at bevare den aktuelle 2. plads i de tre mesterskaber der kæmpes om i årets sidste rally. De to erfarne herrer ved at det er et vanskeligt mål at opfylde. Der skal fra starten af løbet gives fuld gas med en vis sikkerhedsmargin. Der er kun få point ned til Kasper Nymann Andersen og Ditte Kammersgaard, som er nærmeste konkurrent om mesterskaberne.

”Alt kan ske, men selvfølgelig har vi forsvaret vores 2. plads, så vi kan stå over 2 tallet, når mesterskabspokalerne skal uddeles efter løbet”, siger Per Brodersen.

/FN Rally.

Facebook User Timeline

Close