2. plads til Team Tiltman Racing med Kim Frandsen og Jan Østergaard

 In Nyheder

Søndag den 22. September blev 5. afdeling af FDM DASU classic afviklet med Sports Motor Klubben Gladsaxe som Arrangør. Løbet var SMKG 75 års Jubilæumsløb. Løbet startede i Halsskov og kørte over Gørlev og Svebølle, hvor der var frokost pause. Derefter gik turen over Havnsø, inden det igen gik syd på mod Korsør. Løbet, som var på 219 km, bød på spændende kortfinter og ikke mindre end 19 sekundetaper og 2 førerprøver.

Der var nok at se til for både kører, observatør og GOLF GTI’en. I perioder følte vi, at sekundetaperne kom som haglbyger. På kortfinterne var vi ikke så heldige denne gang. En straf på 10 point, måtte vi indkassere. Vi var klar over, der var noget galt, men tiden var så knap, at vi ikke fik det undersøgt. Det skulle senere vise sige at have stor betydning for resultatet. Så var der førerprøverne, de var nærmest som manøvreprøver i gamle dage.

Vi var noget skeptiske, men uden grund. Vi slap igennem dem uden straf, hvilket var langt fra alle, der gjorde det. Så kom vi til sekundetaperne. Her kørte vi et super løb. De 40 hemmelige tidskontroller blev passeret med en fejlmargin på 22,6 sekunder, hvilket var det bedste resultat i klassen. Med dette resultat tillagt de 10 strafpoint, sluttede vi på anden pladsen, kun slået af Renè og Jørgen Skjøt med 2,5 strafpoint.

Det tegner til en spændende afslutning i FDM DASU classic, når AAS inviterer til finalen i Århus den 26. oktober. Stillingen er den, at Henning og Else Friborg er i spidsen efterfulgt af Renè og Jørgen Skjøt. Vi er på en delt 3. plads sammen med Lars og Simon Hjorth. Med en sejr i sidste afdeling kan vi selv afgøre, om vi skal have mesterskabet med hjem.

Ud over FDM DASU classic serien er der Midtnight Run på programmet. Her er der mulighed for at prøve kræfter med mørket.

Det er de sidste tests inden Rally Monte Carlo Historique 2020.

Facebook User Timeline

Close