Sølvmedaljer til Kim og Jan.

 In Nyheder

Team Tiltman med Kim Frandsen og Jan Østergaard vandt sølvmedaljer i DM i Regularity rally.

Den sidste afdeling, Øresund Rally 2021, i serien CC-Cars DASU Classic, blev kørt i og omkring Hillerød. Mesterskabet var afgjort inden sidste afdeling og ligeledes sølvmedaljerne var også på plads. Nu var udfordringen at vise vi godt kunne være med og få en sejr i sidste afdeling. Det så ganske fornuftigt ud da 3 ud af 4 afsnit var kørt. Her var vi i spidsen for løbet efterfulgt af Finn Kristensen og Erik Rasmussen. Det viste sig at det sidste afsnit skulle ændre på tingene. Her var Finn og Erik klart bedst og de løb med sejren i Øresundsrally 2021.

Vi kan stadig ikke forstå hvad der gik galt, men sådan er det en gang i mellem, at resultatet er et, og mavefornemmelse er noget andet.

Løbet var lidt specielt, da start og mål var placeret på torvet i Hillerød. Derudover var der 3 pauser, alle samme sted, nemlig på torvet i Hillerød. Der var masser af mennesker på torvet, så vi fik vist bilerne frem.

Resultatet af Expert i Øresund Rally 2021 klassen blev at Finn Kristensen/Erik Rasmussen vandt foran Kim Frandsen/Jan Østergaard og med Henning og Else Friborg på tredje pladsen.

I det samlede DM i CC Cars DASU Classic vandt Henning og Else Friborg guldmedaljer, sølvmedaljerne gik til Kim Frandsen og Jan Østergaard, og bronzemedaljerne gik til Finn Kristensen og Erik Rasmussen.

Næste opgave for Team Tiltman er Rally Monte Carlo Historique. Her skal holdet ned i det franske og se om de kan forbedre sidste års placering.

Facebook User Timeline

Close